Winmasters

winmasters

Winmasters a fost fondata recent, in mai 2014, fiind prima casa de pariuri autorizata de ONJN (Oficiul National pentru Jocuri de Noroc), din Romania. Winmasters targeteaza in principal Cipru si Romania, dar si alte cateva tari din Europa de Est, fiind o casa de pariuri promitatoare, care ofera multe facilitati pariorilor.

Despre site-ul Winmasters

Site-ul Winmasters este usor de utilizat si ofera nenumarate sporturi: fotbal, tenis, bascket, hockey pe gheata si handbal. Daca esti pasionat de pariuri sportive, dar si de jocuri online, Winmasters este alegerea potrivita. Site-ul este conceput pentru a fi utilizat usor si este disponibil in 8 limbi, inclusiv in romana.

Pagina de start cuprinde un meniu orizontal, unde vei gasi cele mai importante sporturi. Dupa ce vei da click pe cel dorit, vei gasi un chenar cu evenimentele la care poti paria live, iar in partea stanga cele mai importante evenimente.

Exista, de asemenea, si o sectiune cu cotele, care sunt destul de bune, pe care poti da click foarte usor, iar acesta se va adauga la biletul de pariuri rapid.

Tipuri de pariuri sportive: goluri, under/over, DNB, european handicap, asian handicap si HDB.

Winmasters este o casa de pariuri apreciata de multi pariori din Romania datorita platformei live, cu peste 7000 de evenimente lunar, pe care se pot plasa pariuri live. Site-ul are o viteza de incarcare foarte buna, iar butoanele sunt suficient de mari pentru a fi accesate cu usurinta.

Bonusuri

Bonusurile oferite de Winmasters sunt adaptate in functie de tara, in cazul Romaniei fiind de 200 de lei.

Fiind o casa de pariuri ce targeteaza Romania, Winmasters se straduieste sa tina pasul cu numeroasele cerinte ale clientilor sai. De aceea ofera diverse optiune de retragere si depunere, astfel incat sa o alegi pe cea mai potrivita pentru tine. Optiunile de depundere Winmasters sunt extrem de variate si includ urmatoarele: PaySafeCard, Neteller, Skrill, MPlatba, transfer bancar, Visa, MasterCard, Maestro si Trustly. Poti retrage fonduri prin urmatoarele metode: carduri de credit, Trustly sau prin Skrill.

Winmasters înregistrare – 200 RON bonus!

Concluzie

Desi face parte din categoria caselor de pariuri recent intrate pe piata din Romania si internationala, Winmasters a reusit sa castige admiratia pariorilor din Romania, dar si a celor din Europa de Est. Este o casa de pariuri recomandata atat de pariorii cu experienta, cat si de cei incepatori. Daca esti pasionat de pariurile de fotbal, dar si de alte jocuri online, trebuie sa incerci aceasta casa de pariuri.

 

Winmasters 2.60/5 (52.00%) 5 votes