Uttak av penger hos bookmakerne med lisens er garantert

Hvis spilleren er en svindler eller en gaffeltruck, kan uttak av penger på et bookmakerkontor bli begrenset eller forbudt. Dette er normalt. Med svindlere som kjemper. Men hvis en spiller gjør en rettferdig innsats, og bookmakeren ikke betaler pengene, så kan og må du kjempe for betalingen. I denne artikkelen vurderer vi flere påvirkningsspaker.
Hvordan beskytte deg mot slike situasjoner
Å velge riktig bookmaker

Oftest møter spillere i ulovlige bookmakere betsafe odds manglende betaling av gevinster. De ser lønnsomme odds, skynder seg å fylle på kontoen og satse.

Før du registrerer deg på bookmaker-nettstedet, må du gjøre tre ting. Forsikre deg om at bookmaker har en russisk lisens. Finn TsUPIS-logoen på bookmakerens nettsted. Les anmeldelser på Internett.

Uttak av penger hos bookmakerne med lisens er garantert. Ikke risikere og ikke stol på pengene dine til ulovlige bookmakere.

La oss si at du har gjort en stor innsats, og det viste seg å være en vinnende. Bookmakeren forstår at du må betale en ryddig sum. Men av en eller annen grunn ønsker han ikke å gjøre dette. For ikke å betale gevinsten, kan bookmakeren ganske enkelt fjerne innsatsen fra din personlige konto. Det var ingen bud – ingen grunn til å betale.

Hvis bookmakeren ikke betaler pengene, er det veldig norsk casino guide nyttig å ha bevis for at pengene var på kontoen og at innsatsen faktisk ble gjort. Det er veldig enkelt – ta skjermbilder. Vi trenger skjermbilder av lading, tilgjengeligheten av penger på kontoret, og viser det konkluderte spillet i historien. Lag slike skjermbilder slik at du kan se at det er kontoret ditt, at du fyller på kontoen din og gjør et spill. Det vil være et pluss hvis skjermdumpen viser dato og klokkeslett. Jo flere detaljer, jo bedre.

Hvordan få pengene tilbake
Kontakt support

Så snart det ble klart at bookmakeren ikke kommer til tippekupongen lørdag resultater å betale regningene, prøv først å kontakte ham. Kanskje dette er en teknisk feil eller en forsinkelse forårsaket av noen objektive grunner.

På nettstedet til bookmakeren i delen av kontaktinformasjon må være et telefonnummer og e-postadresse. Ring først. Hvis du ikke kommer gjennom – skriv og legg ved bevisene.

Rate this post