Cu toate acestea, Mauro nu a mers mai departe

Mauro ICARDI

Argentinian Icardi a plecat acasă cu familia când avea doar 6 ani. Familia Mauro sa stabilit în Spania, unde tânărul fotbalist a început să facă primii pași pe calea către sporturile profesionale. În rândurile “Vesindario”, Icardi a demonstrat performanțe remarcabile, care au atras atenția mai multor cluburi pe tânărul marcator. Cel mai agil a fost Barcelona, ​​datorită căruia Icardi sa mutat la La Masia. În Catalonia, Icardi nu a fost pierdut și sa îndreptat repede spre echipa U-19.

Ceva a mers prost, sau elevii din Barcelona, ​​cărora clubul a ratat

Cu toate acestea, Mauro nu a mers mai departe. În 2011, sa dus la Sampdoria. În primul rând, în împrumut, dar apoi clubul italian a cumpărat un contract argentinian pentru o sumă de 300 de mii de euro. Icardi însuși a spus că nu regretă să plece din Barcelona, ​​pentru că chiar și atunci a fost clar că jocul său nu se potrivea stilului echipei catalane. Cu toate acestea, potrivit unor date neoficiale, familia Mauro a cerut conducerii lui Blaugranas pentru un salariu pe care clubul nu era gata să îl plătească pentru junior. Indiferent ce a fost, dar în Italia, Icardi a fost capabil să se exprime în fotbalul adult, datorită căruia, în 2013, Inter a dobândit-o. Acum, prețul de transfer al argentinianului se apropie de 100 de milioane de euro și este considerat unul dintre cele mai talente forturi ale zilelor noastre. Desigur, soția mea nu ar fi intervenit în cariera lui Mauro, dar acesta este un subiect al unei conversații complet diferite …

Gerard Deulofeu

Calea către profesionalism în fotbal Deulofeu a început în mica echipă spaniolă după standardele “Pena”, din care, în vârstă de 9 ani, sa mutat la “La Masia”. Talentul tânărului Gerard a ieșit pe fundalul colegilor săi, iar cercetașii și unii analiști de fotbal spanioli care urmau “creșterea tânără” au vorbit tare despre el. Cu toate acestea, acest lucru nu la ajutat pe Deoulofeu să deschidă calea spre prima echipă din Barcelona. A petrecut câteva meciuri pentru Blaugranas, a supraviețuit două contracte de închiriere la Everton și Sevilla, după care a decis să-și părăsească echipa Catalană.

Rate this post