A Liverpool támogatói csoportja, hogy konzultáljon a Betclic családokkal a biztonságos helyzetben

 

A Liverpool szurkolói szövetsége a Spirit of Shankly a klub rajongóival és a Hillsborough családokkal konzultál az állandó szakaszok bevezetéséről a Premier League indokaiban. állásfoglalást kell elfogadnia a vasúti ülésekről, a többi támogatóval folytatott megbeszéléseket követően, és 93% -uk szavazott, azt szerdán bejelentették, míg 4,7% -uk ellenezte és 2,3% tartózkodott.A javaslat az egyre növekvő vitára válaszolt, többek között kormányzati szinten, az angol labdarúgás két legmagasabb Betclic szintjén a biztonságos állandó területek bevezetésével kapcsolatban, és a Celtic döntése, hogy ebben a szezonban 2,975 kapacitású szakaszt nyit meg. izgalmas Premier League-ütem | Barney Ronay Bővebben

A skót klubok nem kötődnek az összes helyszíni szabályzathoz, amelyet Lord Justice Taylor által a Hillsborough-katasztrófába bevezetett angol labdarúgóba vezettek, amikor 96 Liverpool rajongót jogellenesen megöltek egy FA-kupa félidőben – végleges 1989-ben.A Premier Liga és a Bajnokság területére való visszatérés bármely formája – a League One és a Two szinteken megengedett – továbbra is vitatott és érthető érzelmi kérdés marad a Hillsborough által érintettek számára, és a vélemény megosztott.

A Hillsborough Családi Támogató Csoport határozottan ellenzi, míg a Hillsborough Igazságügyi Kampány a Facebook oldalának nyilatkozatában azt mondta: „A HJC tagjai mindig sokféle véleményt képviseltek. Mindazonáltal támogatjuk a kérdéssel kapcsolatos teljes körű és objektív vitát a biztonsággal. ”

Az utóbbi közgyűlésen jelen lévő LSU-tagok túlnyomórészt a javaslatot javasoltak az Unió számára, hogy„ fogadjon el egy álláspontot a vasúti az Betclic ülésekre és a támogatókkal folytatott konzultációs és elkötelezettségi periódusra, hogy megállapítsák, mi ez a helyzet.A szakszervezet menedzsmentbizottsága tervezi, hogy nyilvános véleményeket tartson a vélemény megítélése érdekében, és a helyzetének tisztázása előtt találkozik a Hillsborough családok képviselőivel. Ebben a szakaszban nincsenek tervek arra, hogy kérjék a Liverpoolt, hogy vezessenek be egy vasúti ülésterületet az Anfield-ben.

Az elmúlt hónapban megfogalmazott javaslat a következő: a futballpályákon, hasonlóan a gyakran Németországban találtakhoz. Ez egyúttal a támogatói vita mellett állt, akik jelenleg ülő területeken állnak. Fel kell ismerni és el kell ismerni, hogy ez történik.

„Az LSU soha nem hivatalosan elfogadta a„ vasúti ülések ”, a„ biztonságos állások ”, illetve az ilyen ügyek helyzetét.Az elmúlt hónapokban folytatott vita folytatódott a Celtic vasúti üléseinek végrehajtása után, és a labdarúgó klubok nyíltan megvitatták az ötletet. Más klubok támogatói aktívan kampányolnak a vasúti ülések bevezetéséért.Míg az LSU elismeri, hogy a fan-bázisunk véleménye megosztott, támogatói és Hillsborough kampányai és csoportjai a vita mindkét oldalán, az ilyen ügyekkel kapcsolatos álláspontunk és véleményünk a tagok irányítása alatt áll. ”

A Labdarúgó Támogatói Szövetség támogatja a biztonságos állandó kampányt, de Steve Rotheram, a 1989-es Hillsborough-i munkatársa, akinek választókerülete az Anfield és a Goodison Park, felszólalását fejezte ki, és megkérdőjelezte, hogy bevezetése csökkenti-e a jegyárakat.

< p> A kelta biztonságos részlege az angol labdarúgásra gyakorolt ​​hatását, a Tracey Crouch sportminiszterrel, aki elmondta tavaly, hogy a kormány értékelni fogja annak hatását. „A kormányt jelenleg nem győzte meg az állandó ügyek újbóli bevezetése érdekében az eset, amit az összesüléses követelmény fed le” – mondta. „Mindazonáltal szorosan figyelemmel kísérjük annak bevezetését Skóciában, és újra megvizsgáljuk ezt a pozíciót, miután rendelkezésre állnak a skót tapasztalatokból származó bizonyítékok.”

Rate this post