Betfair

betfair

Betfair este cea mai mare casa de pariuri din lume, cu peste 4 milioane de abonati in intreaga lume. Detinuta in prezent de Crown, Betfair este orientata mai mult spre pariorii de sezon. Spre deosebire de celelalte case de pariuri,  Betfair ofera un schimb de pariuri, in care tu poti paria impotriva altor pariori si nu impotriva casei de pariuri.

Pentru cineva care abia si-a inceput “cariera” de parior, Betfair poate parea complicat la inceput, insa dupa ce intelegi foarte bine regulile de pariere, vei gasi pe Betfair unele oportunitati de pariere foarte bune. Membrii Batfair stabilesc cotele pentru un eveniment si alti pariori ridica aceste cote. Acest lucru ii permite utilizatorului sa joace rolul pariorului, dar si al casei de pariuri. Betfair sustine ca vei obtine cote cu 20% mai bune la ei, decat la alte case de pariuri standard. Intr-o piata atat de competitiva cum este cea a pariurilor, de multe ori astfel de afirmatii sunt false. Cu toate acestea, Betfair ofera de departe cele mai corecte cote si cel mai bun castigator de turneu.

Daca esti un parior cu experienta si ai ochii formati in a gasi cele mai bune oportunitati de pariere, atunci iti recomandam sa iti deschizi un cont pe site-ul Betfair. Singurul inconvenient pe care l-ai putea gasi este ca, daca pariezi sume mari s-ar putea sa nu fie suficiente lichiditati in piata. Acest lucru poate fi deranjant, insa daca obisnuiesti sa pariezi sume mici, nu vei avea probleme sa gasesti pe cineva care sa se potriveasca pariului tau.

Bonusuri

Pariorii care isi deschid un cont pe Betfair, primesc un bonus de 20 de euro. Spre deosebire de alte case de pariuri, bonusul gratuit vine sub forma unui prim pariu pierdut.

Dupa plasarea primului pariu pe Betfair, cu o participatie de pana la 20 de euro, in cazul in care pierzi pariul, Betfair iti va returna suma pe care ai pariat-o. In mod normal, Betfair va credita contul tau in termen de o zi dupa ce ai introdus primul pariu, desi s-a mai intampla sa dureze chiar si trei zile pana cand banii au fost returnati.

Primul pariu trebuie plasat in termen de 7 zile de la inregistrarea contului, pentru a putea beneficia de bonusul de 20 de euro.

Bonusul oferit de casa de pariuri Betfair nu este din cele mai “generoase” de pe piata, iar faptul ca Betfair este mai degraba o bursa a pariurilor decat o casa de pariuri, ne determina sa recomandam Betfair pariorilor cu experienta. Daca esti in cautarea celui mai mare bonus de pe piata, atunci iti recomandam sa arunci un ochi si pe celelalte case de pariuri de pe site.

Betfair înregistrare – 20 EUR bonus!

Site-ul Betfair

Site-ul Betfair poate fi un pic greu de inteles pentru cei lipsiti de experienta. Cu toate acestea, este nevoie de putin timp pentru a intelege elementele de baza si modul de functionare al unui schimb de pariuri si valoarea pe care o ofera pariorilor, daca acestia pariaza inteligent. Site-ul poate parea un pic “greoi” si nu la fel de elegant si frumos realizat, ca cele ale altor case de pariuri.

Desi site-ul Betfair nu este in top, in ceea ce priveste functionalitatea, pietele de pariuri sunt destul de accesibile pariorilor. Atat sectiunile sport si poker, de pe site-ul Betfair, au un aspect familiar, cu cateva mici diferente, din cauza schimbului de pariuri.

Sectiunea dedicata pariurilor sportive este destul de aerisita si iti ofera posibilitatea sa plasezi destul de usor un pariu. Structura sectiunii de pariuri sportive este destul de simpla si usor de inteles.

Daca esti increzator si ai suficiente cunostinte pentru a plasa un pariu prin bursa de pariuri Betfair, atunci trebuie sa iti faci cont pe site-ul lor. Daca esti in cautarea unei case de pariuri standard, ce iti ofera caracteristicile cu care esti obisnuit, atunci Betfair se poate sa nu fie o casa de pariuri potrivita pentru tine.

Despre aplicatia de mobil Betfair

Clientii Betfair se bucura de acces la o aplicatie mobila de pariuri, ce ofera posibilitatea de a tranzactiona cotele stabilite de alti pariori pentru sporturi si poker din Romania si la nivel international. Aplicatia de mobil Betfair este usor de folosit si poate fi descarcata pe dispozitive cu Android si IOS. Prin aplicatia de mobil nu vei avea acces doar la toate pietele, dar vei primi si un ghid extins care te va ajuta sa pariezi cu incredere.

Aplicatia de mobil Betfair iti ofera tot ceea ce ai nevoie pentru a putea paria live, indiferent de unde te afli. Aplicatia este de incredere si rapida, ceea ce este important, dar nu ofera unele din caracteristicile pe care alte case de pariuri standard le ofera.

Concluzii

Betfair ofera oportunitati uriase pariorilor avansati, pe care nicio alta casa de pariuri nu le ofera. Daca nu esti un parior cu experienta, se poate sa iti fie mai greu la inceput, cu Betfair.

Daca stii cum functioneaza schimbul de pariuri si cunosti elementele de baza, atunci iti recomandam sa incerci Betfair.

 

Betfair 5.00/5 (100.00%) 4 votes