10Bet

10Bet

10Bet a intrat pe scena de pariuri sportive online in 2003, asigurandu-si rapid un loc in topul celor mai bune case de pariuri din lume, oferind pariorilor de pretutindeni cote si servicii foarte bune. Astazi, site-ul 10Bet este accesat atat de pariori cu experienta, dar si de novici entuziasti, din peste 90 de tari si isi respecta in continuare angajamentul luat, si anume, acela de a oferi cele mai bune cote in fiecare zi. Licentiata si reglementata in Marea Britanie, casa de pariuri 10Bet ofera clientilor sai o experienta de pariere sigura, securizata si autorizata, permitandu-le sa se bucure de placerea de a paria online fara nicio grija. In plus, indiferent de unde te-ai afla in lume, parierea este fara taxe.

Despre site-ul 10Bet

Interfata site-ul de pariuri sportive 10Bet urmeaza modelul familiar de a avea meniul de navigare in partea stanga, cotele sunt afisate pe centru, iar biletul de pariuri pe dreapta.

Cand selectezi un sport, panoul central iti va afisa o lista de ligi. Modul de afisare este excelent, deoarece iti permite sa selectezi si sa vezi mai multe ligi in acelasi timp.

Biletul de pariuri functioneaza ca un cos de cumparaturi. Site-ul este structurat astfel incat sa poti paria usor.

In general, interfata este excelenta. Navigarea este intuitiva si usor de utilizat, cotele sunt afisate vizibil, iar modul de pariere este foarte usor. Cei care obisnuiesc sa puna multe pariuri, in acelasi timp, vor aprecia site-ul 10Bet.

Poti depune bani prin: card de credit Visa, Visa Electron, Maestro si MasterCard, card de debit, Skrill, Neteller, Ukash, transfer bancar, Webmoney, Paysafe si EcoCard. Suma minima pentru depuneri este de 10 euro. Pentru a retrage poti folosi card de credit Visa, Visa Electron, Maestro si MasterCard, card de debit, Skrill, Neteller, transfer bancar, Webmoney, Paysafe si EcoCard.

Serviciul clienti este disponibil 24/7 pentru a te ajuta, dar numai in limba engleza. Ii poti contacta prin email csd@support.10bet.com, fax +359 2-492-5718, telefon +359 32-502-023 sau prin formularul de contact disponibil pe site.

Bonusuri

10Bet este o casa de pariuri foarte buna pentru incepatori, ce ofera un bonus de pana la 200 de euro la prima depunere, daca te inregistrezi pe site.

10Bet ofera cote foarte bune, fie ca vorbim de evenimente importante sau mai putin importante. De asemenea, publica cotele destul de devreme, iar daca pariezi din timp poti beneficia de cele mai bune preturi din industrie.

Oferta de pariere este impresionanta, 10Bet ofera pariorilor o selectie vasta de sporturi, ligi si evenimente din care sa alegi. Tipurile de pariere si handicapurile oferite sunt unul din punctele forte ale 10Bet, fiind una dintre cele mai bune case de pariuri din industrie, din acest punct de vedere. Ai putea crede ca 10Bet este o casa de pariuri asiatica, daca arunci o privire la handicapurile asiatice de pe site-ul lor. Cotele pentru aceste pariuri sunt, de asemenea, cele mai bune.

Pariere live, pariere de pe mobil

Software-ul de pariere live este excelent, foarte usor de folosit si intuit, cu o varietate de evenimente disponibile non-stop. Cotele pentru jocurile live sunt foarte bune. Cu toate acestea, lipsa live streamingului este un minus.

10Bet are una dintre cele mai bune platforme pentru dispozitive mobile, din industrie. Este atat de usor de folosit si responsive, incat nu vei simti diferenta intre mobile si desktop, ba chiar s-ar putea sa preferi varianta de mobil.

Concluzie

10Bet este o casa de pariuri cu o reputatie puternica. Ofera cote foarte bune, o selectie variata de sporturi si o platforma de pariere live, plus multe avantaje, deci cam tot ce ai nevoie de la o casa de pariuri. Intotdeauna la 10Bet au fost cote si handicapuri bune, iar in ultimii ani, 10Bet s-a preocupat sa imbunatateasca si mai mult acest capitol. Faptul ca au sediul si sunt licentiati in Marea Britanie, inspira incredere si fiabilitate pe termen lung. 10Bet este o casa de pariuri potrivita atat pentru incepatori, dar si (poate mai ales) pentru pariorii cu experienta.

10Bet 5.00/5 (100.00%) 4 votes