Unibet

unibet fogadás bónusz

Fondata in 1997, Unibet este o casa de pariuri ce are sediul central in Malta. Unibet este, fara indoiala, un jucator important in industria de pariuri sportive si se bucura de un succes rasunator in intreaga lume. In Europa este una din cele mai mari case de pariuri, avand peste 6,7 milioane de conturi active. Unibet este o casa de pariuri ce a devenit celebra si in Romania, nu doar datorita reclamei, cat datorita seriozitatii cu care trateaza pariorii.

Despre site-ul Unibet

Interfata site-ului Unibet nu este una din cele mai frumoase, dar este extrem de functionala. Are meniurile bine organizate, ceea ce permite identificarea usoara a evenimentelor si plasarea pariurilor usor. Site-ul este disponibil inclusiv in limba romana. Deschiderea unui cont se poate face destul de usor, prin completarea unui formular cu username-ul dorit, parola si datele personale. Asadar, aceasta procedura este extrem de simpla.

Site-ul Unibet acopera o gama foarte larga de evenimente sportive ce au loc zilnic, in intreaga lume. Daca vei accesa site-ul Unibet vei putea paria utilizand cele mai bune cote pe cele mai importante evenimente sportive din orice tara. Unibet a reusit sa devina o casa de pariuri importanta intr-un timp foarte scurt, datorita seriozitatii si serviciilor impecabile cu care isi trateaza clientii. Totodata, Unibet iti ofera posibilitatea sa pariezi live utilizand o platforma stabila ce contine o multime de facilitati impresionante.

Sporturi

Sporturile afisate in meniul de comenzi rapide sunt in mod clar axate pe piata din Romania, cu cele mai populare ligi de fotbal in cap de lista.

Asa cum se obisnuieste de catre majoritatea caselor de pariuri, fotbalul este puternic acoperit, cu mii de evenimente disponibile pentru a paria sau pentru a comenta. Pe langa principalele ligi de fotbal, in meniul de comenzi rapide mai gasim si tenis, bascket sau Formula 1.

Bonusuri, cote si plati

Unibet isi intampina clientii cu un bonus de 250 de ron, pentru prima depunere, pe care ii poti utiliza pentru pariuri sportive. Pe langa acest bonus pe care il primesti la prima depunere, vei fi informat saptamanal cu privire la evenimente, alte bonusuri si promotii, prin email. Daca esti un parior ce “vaneaza” bonusurile, cu siguranta, vei deveni fan al acestei case de pariuri.

Cotele sunt bune si peste medie la majoritatea evenimentelor, in special la cele legate de fotbal, dar la evenimentele mai putin importante sunt destul de scazute. Pe site-ul Unibet poti gasi, uneori, cele mai bune cote din industrie pentru meciurile de forbal sau tenis importante, astfel incat, per ansamblu la acest capitol, Unibet este o casa de pariuri ok.

Poti depune bani aproape prin orice metoda doresti (transfer bancar, card de credit Visa, Mastercard, Maestro, Solo, Entropay, Moneybookers, Paysafecard, Neteller etc.), dar retragerile pot fi efectuate numai prin intermediul contului bancar, cardului de credit, Neteller, Moneybookers, in 3-4 zile.

Platile sunt, de obicei, rapide, dar limitele sunt destul de scazute. Desigur, pentru sporturile mari limitele sunt mai mari si chiar decente.

Unibet înregistrare – 150 RON bonus!

Pariere live, pariere de pe mobil

Unibet are o platforma mare de pariere live, foarte complexa, dar usor de utilizat si cu o acoperire buna live-streaming. Ofera o selectie foarte mare de pariuri pe diverse sporturi si ligi, cu optiuni bune de pariere. Se poate spune ca sunt printre liderii din industrie, in ceea ce priveste experienta parierii live.

In ceea ce priveste parierea de pe mobil, Unibet a investit multi bani pentru a crea o infrastructura buna. Poti paria prin SMS, iar versiunea de mobil este foarte buna, bogata in continut, dar foarte receptiva si usor de utilizat. Versiunea de mobil a Unibet este intr-adevar foarte buna.

Concluzie

Unibet este o casa de pariuri la care merita sa iti faci un cont, indiferent daca esti un parior incepator sau unul cu experienta. Soliditatea nordica este evidenta in serviciile lor. Site-ul este, fara indoiala, functional, cu o interfata intuitiva ce iti permite sa pariezi rapid.

Unibet more info: www.uni-hu.com

Unibet 4.75/5 (95.00%) 4 votes