888Sport

casa de pariuri 888Sport

888Sport este una dintre cele mai inovative si mai dinamice case de pariuri, care ofera numeroase metode de a pune pariuri online, o serie de promotii zilnice, pariuri gratuite si un site simplu si usor de utilizat atat pe desktop, cat si pe mobil sau prin aplicatia 888Sport. Compania se afla pe piata pariurilor online din 2008, fiind o casa de pariuri deosebita, care accepta mize destul de ridicate si face plati pe masura catre jucatori. Sediul acesteia este in Gibraltar.

Despre site-ul 888Sport

Dupa cum spuneam anterior, site-ul acestei case de pariuri este simplu de folosit, atat de pariorii cu experienta, cat si de cei incepatori. Platforma este disponibila in engleza, franceza, germana, spaniola, suedeza si daneza, tot mai multi pariori alegand sa-si plaseze pariurile aici datorita ofertei bogate si variate. Sporturile pe care poti paria la 888Sport sunt: fotbal, fotbal american, tenis, baschet, rugby, hochei pe gheata, ciclism, rugby, snooker, box, golf, crichet, sporturi cu motor, baseball, darts, jocuri olimpice sau jocuri galice.

Aceasta casa de pariuri ofera foarte multe optiuni de pariere, acoperind sute de competitii, dar si bonusuri si promotii generoase pentru toti clientii sai. 888Sport pune la dispozitia jucatorilor cote clasice sau „Money Line” (adica varianta americana a pariului victorie), dar si pariuri sportive pe termen lung. In principiu, marja de profit a acestei case de pariuri este similara cu cea a celorlalti jucatori de pe piata, insa exista mici fluctuatii in functie de zona din care pariezi.

888Sport ofera pariuri live pe majoritatea competitiilor de fotbal, dar si pe baschet, tenis sau rugby. De aceea, afiseaza pe site toate evenimentele in desfasurare sau care sunt pe punctul de a incepe.

Bonusuri pariuri la 888Sport

888Sport este o casa de pariuri, care pune la dispozitie numeroase promotii si bonusuri. Pentru inceput, aceasta ofera jucatorilor care isi fac cont un bonus 888Sport de inregistrare sub forma unui pariu gratuit, in valoare de 10 euro. Desi la prima vedere nu pare un bonus la pariuri foarte generos, aceasta casa de pariuri online se va revansa ulterior, prin numeroase ocazii de recompensare a clientilor fideli. Odata ce ti-ai facut cont aici, poti beneficia de „Minutul 88 special”, care consta in pariuri sportive speciale, pe diverse partide sportive live, in cadrul carora primesti pana la 88 de euro bonus 888Sport daca acestea se dovedesc pierzatoare. In plus, poti primi bonusuri de 5 euro, daca pariezi de pe telefonul mobil sau de pe tableta.

O alta promotie deosebita este oferita jucatorului cu numarul 888 din ziua respectiva, printr-un bonus de pana la 888 euro, in functie de rulajul lui pe site-ul acestei case de pariuri sau de vechimea contului. Trebuie sa stii ca aceasta casa de pariuri pune la dispozitia clientilor sai toate metodele clasice de depuneri de bani in contul creat pe site: carduri de credit sau de debit, transfer bancar sau portofele virtuale (Skrill, Paypal sau Neteller). Cel mai bine este sa folosesti de fiecare data aceeasi modalitate de alimentare sau de retragere, pentru a putea gestiona cat mai eficient contul.

888Sport inregistrare – 10 EURO bonus!

Aplicatia de mobil 888Sport

Casa de pariuri 888Sport.com are o aplicatie proprie pentru mobil sau tableta, disponibila pentru iPhone, iPad, Windows, Android si Blackberry. In cazul in care localizarea este dezactivata dupa instalare, trebuie sa o activezi manual. Pentru acest lucru trebuie sa intri in meniul de Configurari >Intimitate > Servicii de localizare si sa activezi optiunea pentru 888Sport. Aplicatia este fiabila si prietenoasa cu utilizatorul, biletele de pariuri sportive incarcandu-se rapid si putand fi usor accesate.

Concluzii

Cu siguranta, 888Sport este o casa de pariuri care merita testata, deoarece ofertele sale sunt foarte variate si generoase, perfecte atat pentru pariorii amatori, cat si pentru cei profesionisti. Aici vei gasi atat bonusuri si promotii atragatoare, cat si cote care te pot ajuta sa-ti maresti castigurile la pariuri sportive. Poti pune pariuri single, multiple, bilete cu baza, dar si bilete in sistem. In plus, vei beneficia de cele mai bune jocuri de poker, bingo si casino de pe internet.

888Sport 5.00/5 (100.00%) 2 votes