Energybet pariuri

Energybet bonusCompania a fost înființată în 2006 an. Fondatorii Energybet sunt antreprenori din Suedia, dar sunt înregistrați în Costa Rica. Doi ani mai târziu, din motive de economie cu privire la impozite, biroul a trecut sub jurisdicția Maltei, unde în prezent se află sediul social. În 2011, Energybet a fost cumpărat de Betsson, care deține gambling. Acordul sa ridicat la puțin peste 32 de milioane de euro. În plus față de Malta, biroul este licențiat în Danemarca și Regatul Unit.

Energybet funcționează exclusiv online. Audiența biroului, în prezent, este de 450.000 de persoane. Serviciile Energybet sunt folosite de jucători din peste 100 de țări din întreaga lume, însă cea mai mare parte a clienților sunt în Scandinavia.

Energybet limba rusă nu acceptă. Pe a doua pagină de întâmpinare, jucătorul se poate familiariza cu linia bonus și poate naviga și în una din următoarele secțiuni: sport, cazinou, cazinou live și poker. În acest sens, compania nu se deosebește de majoritatea concurenților de pe piața occidentală, dar pe platforma de jocuri de noroc Energybet nu este doar pentru un tick.

Energybet BONUS 25 € PENTRU NOI JUCĂTORI »

Această instituție oferă un cazino și o cameră de poker cu adevărat de înaltă calitate, care sunt foarte populare.
Revenind la sport, trebuie spus că Energybet nu se îndepărtează de tradițiile jocurilor de noroc din Europa: accentul principal pe pagina de titlu este dat actualităților actuale ale zilei. În partea stângă există o listă cu toate sporturile și turneele (în ordinea popularității). Există publicitate cu privire la alte oferte și produse ale companiei, însă, spre deosebire de majoritatea celorlalte Vesturi occidentale, în acest sens, Energybet simte o măsură.
Energybet nu se abate de la tradițiile jocurilor de noroc europene. Design betsafe.com se face într-o combinație plăcută de culori negre, roșii și gri. Funcția și partea tehnică nu provoacă plângeri. Clienților li se oferă opțiuni tradiționale sub formă de emisiuni live și centru de potrivire (disponibile chiar și pe dispozitive mobile). În ceea ce privește materialele suplimentare, prezența acestora pe site-ul Energybet este în mod evident un exces. Resursa biroului nu are o secțiune de știri, iar unitatea statistică este extrem de slabă și este disponibilă numai din meniul de pariuri.

Linia companiei cuprinde 25 de discipline sportive, dintre care cea mai mare atenție se acordă, în mod previzibil, fotbalului. În fiecare zi, Energybet oferă aproximativ 10.000 de mii de pariuri (inclusiv cele pe termen lung), dintre care 90% sunt pentru fotbal. Cel mai popular joc de pe planetă primește cea mai detaliată pictura (mai ales în meciurile centrale ale campionatelor europene de top). Alte discipline de joc sunt de asemenea prezentate în detaliu, dar fanii “exotici” din secțiunea sportivă a Energybet nu au nimic de câștigat.

În același timp, ofertele neconvenționale din alte zone de pe site-ul casei de pariuri sunt abundente. Cunoscând perfect că nimeni nu este surprins de politică și afacere, Energybet oferă clienților săi să parieze pe evenimentele cele mai neașteptate, imprevizibile și nebunești. De exemplu, nu atât de mult timp în urmă, jucătorul poate face un pariu pe care dintre cei doi rezidenți ai primului lovit din Stockholm în gură cu excremente de păsări, sau care dintre cei doi bărbați ar obține cel mai mare crab, scufundări de pe o stâncă. În general, sloganul companiei, “Win on everything”, nu poate fi numit neîntemeiat.

În ceea ce privește coeficienții, Energybet nu se evidențiază pe piața de pariuri a Europei. Compania oferă cotații medii care sunt semnificativ inferioare liderilor din industrie. Marja medie a Energybet în cele mai populare discipline este de 8%. Pentru speciile mai puțin populare (de exemplu, NFL), această cifră poate fi de două ori mai modestă.
Această pariu oferă un bonus de bun venit sub forma a 50% din primul depozit. Cu toate acestea, condițiile de obținere nu pot fi numite atractive. Jucătorul trebuie mai întâi să parieze rapid de trei poziții cu o cotă cumulată de cel puțin 2,0. După aceasta, va trebui să scrieți o scrisoare echipei de asistență cu o cerere de bonus. În cele din urmă, pentru a pune la dispoziție fonduri cadou pentru retragere, vor trebui să treacă prin zece trenuri exprese similare. Suma maximă a bonusului este de 25 de euro.

În plus față de introducere, Energybet oferă un bonus cashback, disponibil la înregistrarea printr-un link special. Promovarea este valabilă timp de trei luni de la înregistrare. Dacă, ca urmare a oricăruia dintre aceștia, un jucător de pariuri se dovedește a fi neprofitabil, poate solicita un Energybet bonus de 10% până la 10 euro.
Rusia și alte țări CSI nu sunt incluse în lista neagră, dar nu există limba rusă în interfața site-ului.

Rate this post