US Soccer megerősíti, hogy Bruce Arena helyettesíti Jürgen Klinsmann-t

A Bruce Arena-t az amerikai nemzeti csapat új edzőjeként megerősítették. Az LA Galaxy edző helyettesíti Jürgen Klinsmannot, aki hétfőn lőttek.

Aréna, amelyet az amerikai történelem egyik legjobb edzőjeként tartanak számon, a második amerikai varázslatért, mint az amerikai csapat főnöke. december 1-jén veszi át az új szerepét.

Sunil Gulati, az US Soccer elnöke Betclic internetes fogadóirodák nyilatkozata szerint: „Amikor figyelembe vettük a lehetséges jelölteket, hogy átvegyék a férfiak nemzeti Bruce volt a lista tetején.A következő edző számára létfontosságúak voltak a nemzetközi szinten szerzett tapasztalatai, a világbajnokságon való részvételhez szükséges követelmények megértése és a sikeres csapat felépítésének bizonyított képessége.

“ mindannyian tudják, hogy Bruce teljes mértékben elkötelezi magát, hogy felkészíti a játékosokat a következő nyolc kvalifikációs játékra, és egy nyolcadik egyenes világbajnokságra nyer egy oroszországi versenyt. ”Bruce Arena szilárd választás az amerikai futballnak, de vannak más helyettesítő jelzők Tovább p>

A 65 éves Arena vezette az USA-t a 2002-es világbajnokság negyeddöntőjébe, ahol szűken vesztették Németországba, de a 2006-os bajnokságról nem sikerült előrelépniük – és ez volt Gulati, aki ebben az alkalomban lőtt.

Aréna kedden mondta: „Bármikor kapsz lehetőséget arra, hogy edzeni a nemzeti csapatot, ez tisztesség.Bízom benne, hogy egy olyan erős játékoscsoporttal fogok együttműködni, amely megérti az előttük álló kihívást a Hex első két játékát Betclic élő fogadás követően. Csapatként dolgozom, biztos vagyok benne, hogy megtesszük a megfelelő lépéseket az oroszországi 2018-as világbajnokságra. ”

Az új ember felelős az LA Galaxy-tól egy sikeres varázslat után, ahol háromszor megnyerte az MLS Kupát. A szövetség a hétfőn néhány órát tartott a Galaxy-val, hogy biztosítsa az Arénának a két évvel ezelőtti szerződéskötéstől való felszabadítását.

Aréna olyan nemzetközi csillagokat is oktatott, mint David Beckham, Steven Gerrard és Landon Donovan. Nevét győztes főiskolai edzőnek nevezte a Virginia Egyetemen, és a DC United első edzője lett az MLS nyitószezonban.Két MLS-címet nyert Washingtonban, mielőtt Steve Sampson helyettese lett volna.

A kinevezését valószínűleg az MLS-játékosok fogadják. Az aréna kevés titkot tett a házi tehetségek preferálására, ellentétben Klinsmann német születésű amerikaiak bevonásával. „Azt hiszem, az amerikainak a nemzeti csapatot kell képeznie.Úgy gondolom, hogy a nemzeti csapat többsége a Major League Soccer-ból származik. ”2014-ben az aréna Betclic bónuszok elmondta a New York Times-nak. végül a mi kultúránkból származik. ”

Azonban kedden az Arena megpróbálta tisztázni, hogy nyitva áll minden háttérrel rendelkező játékosok számára. „A kettős állampolgárok kiindulópontjaként az előző USMNT-ben az egyik kedvenc játékosom az Earnie Stewart” – mondta. . Első varázslata során nyerte meg a 130-as játék 71-et, és 2002-ben és 2005-ben két Arany Kupa címet vezetett.Ez a győztes mentalitás hasznos lesz: az USA jelenleg a 2018-as világbajnokságra vonatkozó minősítő csoportjának alján van, miután a hónap elején legyőzték Mexikót és Costa Ricát. Oroszország, a könnyebb felszerelésekkel, amikor a következő évben folytatódik a képesítés. Ha ezt nem teszik meg, az Arena ismét elveszíti a munkáját.

Rate this post