Sprinterul olimpic Sportingbet, fiica lui Tyson Gay, a ucis în filmările din Kentucky

Fiica adolescentă a spionterului american Tyson Gay a fost ucisă într-un film în fața unui restaurant din Kentucky. Trinity Gay, de 15 ani, a murit din cauza unor răniri suferite după o lovitură de la un parc auto. Adolescentul, considerat că a fost prins în focul unui atac suspectat de bandă, a fost lovit în gât când un grup de bărbați în două mașini au început să tragă. Tatăl ei și-a confirmat moartea la o postare locală de televiziune , LX 18. Vorbind pe drumul spre Lexington după fotografierea de duminică, atletul a spus: “Nu a reușit. Sunt așa confuz. Era aici săptămâna trecută Sportingbet pentru pauză de toamnă. E atât de nebun. Nu am nici o idee despre ce sa întâmplat. “Gay, 34 de ani, a declarat reporterilor că era foarte aproape de fiica sa, care urma să meargă pe urmele lui ca o stea în ascensiune.Trinity a fost transferată la spital în urma împușcăturii și a decedat la Spitalul Universității din Kentucky (UKH). Mama ei, Shoshana Boyd, a declarat pentru New York Daily News: “Era atât de nevinovată, era atât de nevinovată . Vreau doar ca oamenii să oprească filmarea și să-și dea seama cine le doare. E doar aleatoriu. Ei nu înțeleg, ei nu înțeleg pe cine doare. “Tyson Gay și fiica sa Trinity. Poliția Lexington a declarat într-o declarație că ofițerii au participat la parcarea unui restaurant Cook Out după martorii au raportat un schimb de focuri de armă între două vehicule.

Potrivit poliției, împușcăturile fatale au avut loc Sportingbet bonus duminică, în jurul orei 4:00, înainte ca mașinile să plece.Se crede că Trinity a fost un spectator și nu se afla în niciunul dintre vehiculele care au fost descrise ca un încărcător Dodge și o mașină sport colorată cu culoare închisă, cu ferestre colorate.

Poliția duminică seara a anunțat că Dvonta Middlebrooks, în vârstă de 21 de ani, a fost arestată și acuzată de pericol și de posesie a unei arme de foc de către un infractor condamnat. O declarație a declarat că anchetatorii au stabilit că Middlebrooks se afla în parcare și au tras mai multe fotografii în momentul incidentului. Un alt om întrebat de poliție nu a fost acuzat. Facebook Twitter Pinterest Exteriorul restaurantului Cook Out unde a fost împușcat Trinity Gay.În cadrul unei declarații, poliția a declarat: “Un minor care a fost lovit la locul crimei a fost transportat la un spital cu vehicul personal și apoi transferat la UKH, unde a fost pronunțată Sportingbet Brasil decedată. Victima a fost identificată de către ofițerul județului Fayette ca fiind Trinity Gay de 15 ani din Lexington. “Agentul sprinterului, Mark Wetmore, a confirmat într-un mesaj scris către Associated Press că fiica lui Gay era ucis.USA Track și Field a confirmat de asemenea știrile într-un tweet.USATF (@usatf) Trimiterea gândurilor noastre & amp; rugăciuni la @TysonLGay & cei dragi, pe când plâng tragicul și lipsa fără sens a fiicei sale, Trinity.October 16, 2016 Medalistul de aur olimpic și antrenorul de sprint Ato Boldon tweet: “Condoleanțe față de Tyson Gay și familia lui”. jucătorul Chad Johnson a adăugat: “Rugăciunile mele & amp; condoleanțe pentru Tyson Gay & amp; restul familiei homosexualilor, poate ca Dumnezeu să vă dea putere în acest timp de nevoie. “Trinity a alergat ca atlet pentru liceul Lafayette, făcând un nume pentru ea înșiși la nivel local cu succes ca sprinter de 100m și 200m .Julian Tackett, de la asociația de atletism de liceu din Kentucky, a declarat că este o “viață de o Sportingbet astfel de potențială tăiere atât de tragică scurtă”. Scriind pe Twitter, el a spus: “Șocat să audă despre moartea lui Trinity Gay. Simpatiile lui Tyson si a intregii familii. “Tyson Gay este titularul recordului de 100 de milioane de americani si este al doilea cel mai rapid atlet vreodata, dupa Usain Bolt.

Conducătorul a concurat în ultimele trei olimpice de vară. El a făcut parte dintr-o echipă care a câștigat o medalie de argint la releul de 4 x 100 m la Jocurile din Londra 2012, deși a fost ulterior dezbrăcat de medalia după ce a testat pozitiv steroizii în 2013.

read more:

https://www.amazon.com

https://disqus.com

https://dzone.com

https://issuu.com

http://www.cplusplus.com

https://www.behance.net

Rate this post