Scoția suferă o înfrângere agonizantă, deoarece Bernard Foley lovește Australia pentru a câștiga cu întârziere

Scoția curajos, într-adevăr. Dar o altă înfrângere agresivă de un punct pentru a-și urma ieșirea controversată din mâinile Wallabies la Cupa Mondială de anul trecut. Înclinarea Australiei la un Grand Slam european este încă în continuare, dar au părăsit terenul cu un aspect ciudat. Ei știu cât de aproape ar fi să-și învingă. Australia s-au prezentat doar o singură dată, după ce centrul lor, Tevita Kuridrani, sa prăbușit de posturi cu cinci minute înainte de sfârșit.Bernard Foley, Nemesisul Scoției în toamna trecută, când a dat o lovitură controversată la moartea de la Twickenham pentru a le refuza un loc în semifinale, nu va pierde niciodată șansa unei conversații câștigătoare. Noua Zeelandă se va întoarce din Irlanda înfrângerea cu bătăi din Italia Citește mai mult

Australia, jumătate de avion, remarcabilă în distrugerea Wales săptămâna trecută, a aterizat 13 puncte, dar, dacă nu, a fost eclipsat de numărul său opus, Finn Russell, care a jucat strălucit în spatele unui pachet tânăr.Scoția a depășit Australia cu trei încercări la două, două dintre ele marcate de tânărul centru Huw Jones, care a făcut un debut Murrayfield. Și arăta că este unul dintre soiurile de vis, mai ales când Australia a fost forțată pentru a juca în ultimele 10 minute cu 14 bărbați, atunci când înlocuirea înainte Will Skelton a fost trimis la coșul de gunoi pentru scobirea Jonny Gray la o ruck lângă linia scoțiană. În cele din urmă, rezultatul a fost decis de către Greig Laidlaw lui a treia încercare de conversie, care a lovit un veritabil. Căpitanul Scoției a spus: “În cele din urmă, a fost până la grosimea vopselei pe posturi.Am fost atât de aproape și este dezamăgitor de masiv. “Scotland sa uitat creștină la final și are puțin timp să-și lingă rănile, cu o altă provocare fizică venită din Argentina sâmbăta viitoare.

A fost foarte greu pentru Ross Ford, prostituata lor, care a castigat cel de-al 100-lea capac. Vern Cotter, antrenorul scoțianului, a adăugat: “A fost o performanță de top și sunt mândru de băieți. În momentul de față există o mulțime de emoții, dar o vom lăsa la o parte și vom lucra din greu luni pentru a face lucrurile potrivite pentru Argentina. “Scotland a făcut trei faze înainte, Allan Dell, care ar putea suna ca unul dintre oamenii veselosi ai lui Robin Hood, dar de fapt, apare din Capul de Est.Jones, un centru de 22 de ani care joacă pentru Stormers, dar care sa născut în Edinburgh și a crescut la sud de graniță, juca, de asemenea, la Murrayfield pentru prima dată după debutul său în Japonia în vara anului trecut.

Această echipă scoțiană ar putea părea un pic brută, dar a avut mai multă posesie în primele două minute decât Țara Galilor a avut în prima jumătate a săptămânii trecute și după ce Alex Dunbar și Stuart Hogg au intrat în turul 22 al lui Wallabies, oaspeții s-au răsturnat ofsaid și Laidlaw a lovit prima pedeapsa de după-amiază. Australia a luat-o razna înapoi, dar Sekope Kepu a bătut cu linia în față și partea lui a fost mai înfricoșătoare când blocul Adam Coleman a fost ajutat de pe teren cu doar cinci minute ceasul. Scoția, care, de asemenea, și-au pierdut numărul 8, Ryan Wilson, cu un accident de gleznă, și-au curățat liniile și au adus curând casa.Ei au câștigat o linie rapidă, Russell a cipat mingea peste avansarea apărării și Jones a adunat-o pentru a înscrie încercarea cu o cursa curbură de 40 de metri pentru o începe perfect.Ben Youngs rulează arată ca Anglia sfârșitul de 10 ani jinx împotriva Springboks Citește mai mult

Australia avea nevoie de un răspuns rapid și i-au oferit. După ce Richie Gray, blocarea din Scoția, a părăsit terenul pentru tratament, Wallabies au câștigat rapid mingea de la rândul lor, de la Rory Arnold în vârstă.Foley a făcut o mișcare frumoasă, iar Reece Hodge și-a bătut drumul în colț pentru a încerca să-l convertească pe Foley. Gray sa întors pe teren, iar calmul din Scoția sa întors prea mult.

Australia au făcut prea multe greșeli de manevră, dar au forțat în mod nemijlocit înainte și, când scrumul scrum a fost penalizat, Foley a făcut scorul cu o pedeapsă nemiloasă, înainte ca Laidlaw să fi ratat cu un efort de lungă durată propriu.

deși, făcea ca rugby-ul internațional să pară ușor. Tim Visser a urcat pe linia stângă și, după ce Scoția a lucrat cu mingea, Laidlaw și Zander Fagerson au lansat centrul tânăr, care a jucat cu apărarea Australiei cu un pas curat înainte de a se arunca la pauză pentru a doua încercare. Suporterii de acasă au simțit un supărat.Nu de multe ori în ultimii ani echipa de la Scoția a fost scoasă de pe teren la jumătatea timpului. Ei au așteptat un atac australian după pauză, iar Foley a dobândit o altă pedeapsă. Cu toate acestea, Laidlaw a câștigat posesia unui scrum scotian, Sean Maitland a fost oprit în colț, dar Scotland a reciclat mingea și pachetul lor a condus Jonny Gray a încercat pentru o încercare confirmată de TMO, Simon McDowell. Conversia lui Laidlaw a lovit un post și nimeni pe stadion nu a putut ghici că ar conta atât de mult.

îngrijorător pentru Scoția când John Hardie, înlocuitorul timpuriu pentru Wilson, care a avut un joc excelent, a fost scos. Ambii oameni din spate vor fi aproape sigur vizitați de Argentina. Durere pentru Scoția.

Rate this post