Puneți presiune asupra apărătorilor francezi ai parizienilor

Pierderea lui Pastore nu va fi atât de sensibilă, dar argentinianul a fost întotdeauna distins prin abilitatea de a juca în afara casetei, să se simtă liber să meargă pentru un adversar și în detrimentul driblingului pentru a descoperi ceva uimitor. Prezența unui astfel de jucător de fotbal pe bancă, cu capacitatea de a arunca în aer jocul
Laurent Blanc este foarte util.

Orașul nu are jucători de clasă mondială cu flancuri curate. Cu toate acestea, Kevin de Bruyne și David Silva pot acționa destul de eficient de la margine, unde ar trebui să se deplaseze mai des. Serge Orier și Maxwell, care sunt susceptibili de a face pe perechi de oaspeți din primii minute, sunt capabili să susțină atacurile bine, dar în propria jumătate a terenului, pentru a le numi apărători exemplari, limba nu se întoarce. Și dacă brazilianul este destul de disciplinat și bine instruit, atunci un tânăr ivorian fără un rege în cap și poate uita să se întoarcă la apărare de câteva ori, pe care “orașul” ar trebui să o profite.

Din cauza povestii scandaloase a criticilor partenerilor și antrenorului, el nu a jucat mult timp, ceea ce ar trebui să-i deranjeze și pe fani parizieni. Adevărat, deoarece mulți dintre ei îi tratează acum rău, eșecul lui este puțin probabil să deranjeze pe mulți. Maxwell, dimpotrivă, are imaginea unui tip pozitiv, modest, care este imposibil să nu iubească. Adevărat, el nu mai este tânăr, iar “cetățenii” de mare viteză îl pot epuiza destul de bine.

Credeți în voi înșivă
“Orașul”, pentru prima dată în istorie, a ajuns în sferturile de finală, dar acesta nu este un motiv să creadă că nu mai pot continua. În ultimii ani, “cetățenii” de trei ori s-au dovedit a fi mai puternici decât “Bavaria”, dar acesta este un motiv de mândrie. Adevărat, în ultimele două remize ale Barcelonei, care s-au întâlnit în secțiile lui Manuel Pellegrini în prima rundă a scenei knock-out, sa descurcat cu ușurință cu ei.

Rate this post