Jürgen Klopp îi spune lui Liverpool: “nu te răni pe tine, nu pe altcineva” în derby

Cea de-a 226-a întâlnire dintre Liverpool și Everton miercuri va fi prima experiență a Klopp în cadrul întâlnirii și un derby între două cluburi din același oraș, germanul înlocuindu-l pe Brendan Rodgers la patru zile după remiză la Goodison Park în octombrie. Douăzeci de cartonașe roșii au fost emise în ultimele 46 derbii – cel mai mult într-un meci din Premier League – deși comportamentul sa îmbunătățit recent și niciunul nu a fost prezentat în ultimele nouă întâlniri ale liga și cupa.Jack Rodwell a fost ultimul jucător care a fost concediat într-un derby de la Merseyside, în octombrie 2011, iar roșul mijlocasului de la Everton a fost ulterior anulat. Klopp a insistat că este o persoană greșită pentru a discuta despre rivalitatea locală. “Sunt noul”, a spus el. “Nu vreau să împing nimic în acest joc, este derby-ul oamenilor din Liverpool”. Dar germanul a avut un mesaj pentru jucătorii săi, care pot să meargă al șaselea cu victoria asupra lui Roberto Martínez, împreună cu un câștig Watford la West Ham United.Roberto Martínez admite o săptămână definitivă pentru Everton înainte de derby Citește mai mult

“Este primul meu derby cu această echipă și primul meu derby împotriva unei echipe din același oraș, dar primul meu experiența nu va fi motivul câștigării și pierderii “, a spus el. “Înainte de a mă deplasa la Dortmund, au fost multe cărți roșii în derbii, dar nu-mi plac aceste spectacole.” Un cartonaș roșu se poate întâmpla pentru o provocare târzie sau ceva, dar nu pentru că vrei să arăți tu ești omul.Înțeleg agresivitatea. Fii pregătit să te rănești, nu pe altcineva. Dacă simțiți că toți pasionați fac mai mult decât de obicei, dar nu în această parte a jocului.

“Va fi intens. Știu despre Everton, aproape totul. Am întâlnit o mulțime de oameni de când am venit în oraș. Este un club mare, un club de succes în trecut, dar nu știu totul despre situația de acolo, cu ei având semifinala sâmbătă. “Ei nu sunt obișnuiți să joace două jocuri într-o săptămână în acest sezon și este un joc destul de important pentru ei sâmbătă, dar ar trebui să ne gândim doar la gama noastră. Este doar despre ceea ce putem ajunge în acest sezon al Premier League.

“Liverpool este un club foarte important. Putem fi a cincea la sfârșit, este mai bine decât a șaptea sau a opta.Trebuie să încercăm totul pentru a obține cea mai bună poziție la final. “

Divock Origi a ratat luni training-ul din cauza unei probleme din spate, a confirmat managerul Liverpool, dar atacantul în formă de Belgia este de așteptat să fie potrivit pentru vizita lui Everton.

Rate this post