Unibet vrea licenta pentru jocurile de noroc online din Romania

unibet jocuri de noroc

Unibet a anuntat ca intentioneaza sa isi ia licenta, pentru a intra pe piata jocurilor de noroc online, din Romania. Casa de pariuri cu sediul central in Malta, a anuntat ca va face tot posibilul pentru a patrunde pe piata din Romania.

Potrivit celor de la PokerNews, Unibet a comunicat acest lucru afilialilor si partenerilor media, printr-un email, in care a declarat: “In timp ce Unibet inca analizeaza cerintele/reglementarile pentru licenta, dorim sa va anuntam ca Unibet isi va continua demersul pentru a obtine licenta romaneasca.”

Vestea vine la sase saptamani dupa ce autoritatile de la noi au anuntat ca doresc sa aibe o reglementare completa a jocurilor online. Biroul National pentru Jocuri de Noroc (ONJN) s-a ocupat de aceasta restructurare si 48 de domenii au fost trecute pe lista neagra. Scopul declarat al ONJN este de a proteja minorii prin crearea unui sistem echitabil si transparent. ONJN a fost infiintata in 2013.

Doar trei companii au primit licente provizorii (Stanley Bet Romania, NetBet si Winmasters). Acestea vor expira pe 31 decembrie 2015. Cu toate acestea, se vehiculeaza ca vor exista licente pe 10 ani.

Nu toata lumea urmeaza exemplul Unibet. Casa de pariuri Sportingbet, parte a grupului William Hill, s-a retras de pe piata imediat ce a inceput sa se vehiculeze ideea taxelor. Acestia nu sunt singurii. Impozitele de 20% au fost introduse inca din decembrie 2010.

In ianuarie, Guvernul Romaniei a schimbat si modul de impozitare al jucatorilor. Castigurile de pana la 132 de euro sunt lipsite de taxe, se percepe o taxa de 1 euro pentru castiguri intre 133 de euro si 15.000 de euro, iar 16% intre 15.001 euro si 100.000 euro. Pentru “fericitii” care depasesc 100.000 de euro, se percepe o taxa de 25%.

Unibet a achizitionat, de curand, diviziile de jocuri de noroc online Stan James si iGame Holding Plc. si a semnat contracte pentru a deveni sponsor principal pentru Liga de Poker din Australia si 888PL in Australia.

Unibet vrea licenta pentru jocurile de noroc online din Romania 5.00/5 (100.00%) 2 votes