Unibet fogadás bónusz

unibet fogadás bónuszA Newmarket-i vírus nem fogja aláásni a következő héten megrendezett Juddmonte International Stakes-t, amelyre a két legelismertebb résztvevőt a városban kiképzik. Mindkettőt elhalasztották és Hawkbill-et hétfőn az edzőik jó egészségi állapotukban jelentették, ami a York versenyszervezők számára megkönnyebbülést eredményez, mivel az elhalasztott a Unibet múlt havi King George-ot a fertőzésre utaló piszkos hatókör után kihagyta, és a Roger Varian stabil, amely úgy tűnik, hogy hatással van minden olyan hibára, amely a helyi lófélék számára rossz.

Varian nem használta a vírus szót, de elismerte: “Mi már csendesebbek vagyunk, mint később, számos lovával nem éri el csúcspontját.Ez kissé megállította a jó lendületet a Unibet szezon első felétől, de reméljük, hogy hamarosan nagyszámú lovak indulnak majd. ”

Azt mondta, a” Elhalasztott “jó úton haladt Juddmonte”. Ezt a nézőpontot a Racing Post Newmarket tudósítója támogatta, aki azt állítja, hogy az ötéves, több mint egy évig veretlenül “szépen dolgozott” a szalaggörcsön.

De a fogadó biztosan keresse meg a megújult formák jeleit a Varian-stacktől a támogatás előtt. A következő héten a 9-4-ről a Group One versenyre Unibet elhalasztották. Az udvar mindössze hét résztvevőt küldött ki az elmúlt két hétben, az egyetlen győztes egyenlő pénzkedvelő volt a Riponban négyszeres hátrányban.Varian csak három versenyző volt a Glorious Goodwood-ban, és nem volt versenyző az elmúlt két Unibet fogadás bónusz szombat egyikén sem, annak ellenére, hogy mindkét napon versenyzett a helyi pályán. Varian messze nem az egyetlen Newmarket tréner az utóbbi Unibet hetekben a ló betegsége zavarta. John Gosden, James Fanshawe és Richard Spencer beismerték, hogy a vírus érinti őket, mivel mások is kellett volna lenni. De Charlie Appleby, a Hawkbill oktatója szerencsés helyzetben van azzal, a város szélén, a Moulton Paddocks-ban, és olyan galoppokkal, amelyekhez senki más nem férhet hozzá.A Godolphin edző azt mondta, hogy nincs semmi betegség jele az Unibet udvarán, és tulajdonképpen azt tulajdonítja, hogy legalábbis részben annak a ténynek, hogy lovai alig használják a galambokat, amelyeket a környék összes többi udvarja osztott.

– A város körül van, nem távozik tőle – mondta Appleby -, és azt mondják, Chantilly körül is. Néhány ló köhögött lefelé, de ahogy jelenleg vannak, szerencsések vagyunk, itt Unibet nincsenek meg. “Lóverseny-tippek: augusztus 9-én kedd Olvass tovább

Azt mondta hogy a Hawkbill “mindannyian a pályán” a Nemzetközi, amelyre 4-1 második kedvenc. “Ki kell egészítenünk, de ez mindig is a mi terve volt.” A George királyra néztünk, de érezzük, hogy örülünk neki, hogy 10 ideiglenes peron maradjon.Az Appleby egyetértett azzal, Unibet hogy a korai július elején elért Eclipse-sikernek köszönhetően a ló számára biztosított többletidőt is figyelembe vették. favorizálva Yorkot Ascot fölött. “Utoljára a Gurkha-val volt egy jó csatája a hegyen. Gyönyörűen nyert a Royal Ascot-ban [júniusban], de a versenyen egy szigorú galoppal mentek el, így rövid idő alatt két eléggé nehéz verseny volt, és most megérdemelt szünetet tartott.

Nagyon jól néz ki, nagyon boldog vagyok vele. Jól ment. Úgy néz ki, Unibet mintha súlya lenne, de nem igazán, éppen érlelődik. “

Rate this post