Sam Allardyce se uită la o victorie peste Leicester pentru a menține Sunderland pe linia de plutire

“Mă simt ca și cum l-am împușcat”, a declarat managerul descendent al lui Sunderland, sâmbătă seara. “În mod normal, am fi câștigat 3-0, dar el a făcut atât de multe salve restante.” Dacă Sunderland va renunța la Premier League luna viitoare, Allardyce este puțin probabil să uite rolul semnificativ jucat de un portar care ar trebui să fie un concurent puternic pentru a înlocui pe Jack Butland rănit în Anglia, Franța, grupul de Euro 2016. Repertoriul lui Foster de curajos și strălucitor salvează de la, mai ales Jermain Defoe, Fabio Borini și Lee Cattermole nu numai undid Wahbi Munca lui Khazri, care a deblocat in mod repetat o aparare de la West Brom, nu a fost facuta pentru prima oara de patru jumatati de centru, dar la randul lui a reusit sa ajunga la casa de la Sunderland cu Leicester, intr-un meci de care trebuie sa castige. câștiga “, a spus Allardyce, a cărui parte apoi călătorește la Norwich sâmbătă sâmbătă.Deși Sunderland are patru puncte în spatele echipei lui Alex Neil, au un joc potențial neprețuit în mână. – Îi putem bate pe Leicester aici, insistă el. “Am bătut-o pe Manchester United aici, ca să putem face acest lucru”. Deși acest lucru ar putea părea un pic de lăudăros, el are un context destul de convingător.Un Sunderland recent îmbunătățit trebuie încă să dobândească talentul tragerilor în câștigurile pe care le-au meritat frecvent, dar recrutarea Allardyce de Khazri, Jan Kirchhoff și Lamine Koné în ianuarie a modificat dramatic acest peisaj. Dar pentru Foster eroica, tactica lui Tony Pulis de a concura jocul prin plasarea a patru medaliști centrali într-o formare fără zbor, rătăcire, lipsită de bucurie s-ar fi dovedit rapid inutilă. “Nu cred că am fi putut juca mai bine”, a spus managerul Sunderland. “Ar fi trebuit să îngropăm West Brom. Dacă ne-ai urmări în decembrie, ai fi crezut că vom fi acolo cu Villa acum. Ai fi crezut că nu vom ajunge niciodată în apropierea unor probleme, dar performanțele pe care le-am produs de atunci au fost foarte bune.Avem nevoie doar de un pic de noroc. “Ca un fost jucător de la Tottenham, Younès Kaboul are, ca și Defoe, un stimulent suplimentar pentru a ajuta la răsturnarea lui Leicester. “Săptămâna viitoare este imensă”, a spus centrul jumătății. “Ar fi trebuit sa batem confortabil West Brom – se simte ca o oportunitate ratata – dar au avut un portar care a decis ca nu vom inscrie, asa ca trebuie sa batem acum Leicester.” așteptând câteva apeluri de la foștii mei colegi de la Spurs.Sunderland e tot ce contează pentru mine – dar dacă îi putem ajuta în cursa de titlu…”

Kaboul simte că se face prea mult din diferența de patru puncte care separă a treia și a patra fundă. “Nu sunt prea îngrijorat”, a spus el. “Încă mai trebuie să jucăm Norwich și să avem un joc în mână, așa că există o mulțime de speranțe pentru noi – și cred că am arătat că suntem destul de buni pentru a rămâne în picioare”. Jonny Evans nu a dezacordat . Centrul de la West Brom a petrecut o perioadă fericită de împrumut de la Manchester United la Stadionul de Light, unde a prosperat sub conducerea lui Roy Keane și se înrădăcinează pentru vechea sa echipă.

“Am o afecțiune pentru Sunderland că nu cred că va pleca vreodată și le-aș imagina să supraviețuiască “, a spus Evans. “Sunt puternice și organizate și creează multe șanse.Dacă stau în picioare, cred că, cu Sam Allardyce, vor fi pregătiți pentru un sezon bun în Premier League anul viitor. “Din păcate, pentru Allardyce rămâne un destul de mare” dacă “.

Rate this post