Noen eksempler på hva overdreven gamblingavhengighet kan føre til

Noen eksempler på hva overdreven gamblingavhengighet kan føre til:

I den indiske landsbyen Krishnapur-Buritala, som ligger nær grensen til Bangladesh, skjedde en strålende hendelse. En lokalboende mistet sin egen 13 år gamle datter. Under tvistens vilkår tok vinneren henne som sin kone, og hun er dobbelt så ung som brudgommen. Lokale sosialtjenester har tatt alle mulige tiltak for å hindre et slikt ekteskap, for i henhold til indisk lov er det straffbart å gifte seg med en mindreårig.

I Uganda har to lokalbefolkninger innsats på kampen betsafe odds, “Arsenal” og “Manchester United”. Henry Dhabasani satte huset sitt på Arsenal-seieren, som hans rival, Rashid Yiga, svarte med en levert Toyota-bil og sin egen kone. Kampen ble vunnet av Manchester United, og Henry Dhabasani sa farvel til sitt hjem.

Tidligere fotballspiller Keith Gillespie, som spilte for Manchester United i midten av 90-tallet, slettet nesten alle sine besparelser hos bookmakere, og han tjente mye penger i hele sin karriere, nesten £ 7,000,000.

Mest ludomanov sikker på at før eller senere et viktig øyeblikk i spillet kommer, og de vil alle gå som urverk, og pengene vil strømme som en elv. I mellomtiden norsk casino guide har dette øyeblikket ikke kommet, vi må igjen ta og sette, sette, sette … Svært ofte er det ønsket om å vinne tilbake den tapte som fører til enda større tap. Et annet problem er at penger slutter å være penger i vanlig forstand, og blir bare tall på skjermen i kontoen din.

For ikke å bringe til de triste konsekvensene, følger du fra begynnelsen til visse regler:

Pass på å ta pauser i spillet, de vil tillate deg å innse om du har et forhold, fordi manglende evne til å distrahere allerede er et alarmerende tegn.

Bestem selv budsjettet for spillsegmentet tippekupongen lørdag resultater (dag, måned, år osv.), Og følg det nøyaktig.

Bestem deg på den vinnende og tapende korridoren. Nå den planlagte mengden, stopp.

Rate this post