Joacă prin Marquinhos

Înainte de prima întâlnire a fost evident că era necesar să se “vindece” în David Louis. Ca rezultat, brazilianul a jucat slab, arătând încă o dată că abilitățile sale de fotbal nu țin întotdeauna de acord cu carisma. Într-o oarecare măsură, din fericire pentru PSG, el a trecut peste cartonașe galbene și nu va merge la Manchester cu parteneri. Locul lui este probabil să-l ia pe compatriotul Marquinhos. Dar deja, potrivit zvonurilor, colectează valize și conduce negocieri cu alte cluburi. Mai mult, în ultimul timp a fost flirtat mai des pe flanc și este greu de spus cât de repede își va aminti cum să joace fundașul central. În cele din urmă, este dificil să o numim o opțiune fiabilă. Da, Thiago Silva, pe cât posibil, îl va asigura pe partener, dar pentru Louis nu este ceva care a ajutat mult la prima întâlnire. Având o legătură slabă chiar în fața lui Kevin Trapp este departe de cea mai bună opțiune, dar pur și simplu nu există altă alternativă.

Profitați de lipsa unor jucători importanți în adversar
În primul rând, să menționăm tot Luis și Blaise Matuidi, care au luat parte la prima luptă, dar din cauza descalificărilor legate de căutarea cartonașelor galbene, nu vor putea ajuta PSG în al doilea joc. Pierderea lui David nu pare atât de teribilă, având în vedere modul în care el a speriat episodic într-un meci de la Paris. Dar pierderea lui Matuidi, împreună cu absența probabil a lui Marco Veratti și a lui Javier Pastore, la care ne mișcăm puțin mai departe, va fi dureros. Și în timp ce Blaise a făcut o pierdere proastă în situația cu primul gol miercuri, mijlocașul francez joacă un rol crucial pentru clubul său. Este utilă pe ambele părți ale câmpului, practic nu cunoaște oboseala și se poate atașa perfect mingii.

Acum, ca și pentru cei care nu au jucat acum o săptămână, PSG nu va ajuta la petrecere. Pierderea lui Veratti, în general, poate fi crucială în confruntare: în primul meci a fost evident că construcția de atacuri la etapa inițială, pe care italianul o face de obicei, a fost lipită de proprietari, pentru ao face ușor, nu prea bine. Chiar dacă medicii îl pot pune în picioare, este clar că nu va fi la fel ca fostul său sine. Introducerea formularului necesar pentru câteva zile este pur și simplu imposibilă.

Rate this post