Inregistreaza-te la Unibet Poker si primesti 200 euro BONUS

Unibet Poker ofera noilor membrii un BONUS de 200 euro!

bonus unibet poker

Cum ti s-ar parea, daca ai avea 200 de euro BONUS, pe care sa ii joci la poker? Daca ii doresti, tot ce trebuie sa faci este sa te inregistrezi la Unibet Poker si vei beneficia automat de un BONUS de 200 de euro. Pentru fiecare 25 EUR rake generat, 5 EUR va fi creditat în contul tău de poker. Ai timp 60 de zile sa eliberezi bonusul de 200 EUR si poti sa verifici statusul dand click pe simbolul (%) din clientul Fast Poker.

Bonusul de 200 de euro este valabil timp de 60 de zile, de la crearea contului pe Unibet. Dupa ce vor trece 60 de zile, vei pierde banii din bonus pe care nu i-ai folosit.

De ce sa alegi Unibet Poker?

Unibet este una dintre cele mai apreciate case de pariuri, din industria jocurilor online, cu peste 16 ani de experienta si o baza de date de peste 9 milioane de clienti fideli. Unibet se angajeaza sa iti ofere o experienta de joc distractiva, prin propria aplicatie de poker, un sistem de loialitate generos, o multime de bonusuri si multe altele.

Unibet Poker a lansat propriul software independent la 19 februarie 2014, dupa ce a parasit MPN – cunoscut anterior ca Microgaming Network. Acest lucru a permis Unibet sa isi creeze si sa isi adapteze software-ul sau, cu jucatori distractivi.

Jocuri oferite de Unibet

In prezent Unibet Poker ofera jocurile No Limit Texas Hold’em si Pot Limit Omaha, turnee sit&go si multi-table.

Jocurile pe bani incep cu biduri de la € 0.02 / € 0.04 si cresc pana la 2 € / € 4, in timp ce turneele incep de la 1 € si cresc pana la € 100.

Caracteristici Unibet Poker

Ca parte a misiunii Unibet Poker de a promova un mediu distractiv pentru jucatori, toate software-urile terte sunt interzise. Asta inseamna ca nu exista software-uri de urmarire – cum ar fi Holdem Manager si PokerTracker.

De asemenea, in loc sa iti alegi locul la jocurile pe bani, software-ul iti alege in mod automat si aleatoriu un loc la masa, pentru a preveni ceea ce este cunoscut sub numele de “bumhunters,” adica jucatorii mai puternici care stau in pozitie de jucatori mai putin calificati, in incercarea de a castiga bani mai repede.

Unibet Poker este unul dintre putinele site-uri care iti ofera sansa de a juca pe site prin intermediul browser-ul tau, desi turneele multi-table (MTT) sunt in prezent oferite doar la programul ce trebuie descarcat.

Jucatorii de pe Unibet Poker isi pot crea identitati, care sa le permita sa isi schimbe numele de trei ori pe zi. Acest lucru este de ajutor, mai ales daca ai fost prins la cacealma de prea multe ori sau daca ti se pare ca un jucator te urmareste!

Aplicatia Unibet Poker

aplicatia unibet poker

Unibet Poker are o aplicatie de mobil ce este disponibila pentru sistemele Android si IOS.

Cele mai multe caracteristici disponibile pentru varianta ce poate fi descarcata se gasesc si pe aplicatia de mobil, inclusiv:

– abilitatea de a juca pe bani reali sau bani vituali

– un casier online ce iti va permite sa retragi si sa depui, in timp ce joci

– posibilitatea de a juca la mai multe mese in acelasi timp; poti juca la cinci mese odata pe Ipad si la patru mese odata pe alte dispozitive

–  poti juca de oriunde ai acces la internet Hold’em, Omaha, dar si la turneele sit`n`go; tuneele multi-table sunt momentan indisponibile

– iti poti schimba identitatea jucatorului de poker

– iti poti personaliza avatarul si fundalul

Joaca poker cu Unibet incepand de astazi!

Bonus Unibet Poker

Inregistreaza-te la Unibet Poker si primesti 200 euro BONUS 5.00/5 (100.00%) 1 vote