Dragoste înainte de fotbal – o piesă neterminată

– Leicester a învins sportul lor. Avem districtul nostru, numele pe onoarea jucătorilor de golf, Liner Road. Echipa care arată zusillya colectivă. Numele meu nu este doar numele districtului în cinstea lui Vardi, ci și data numelui poporului: strada Schmeichel, unitatea Drinkwater, Rєrі-road, – rozpovі Kerіvnik mіsta Peter Solsbi. … ”

Pe qiu că pe acel tatuaj nab’yu sob_

Dragoste înainte de fotbal – o piesă neterminată. În mijlocul mingii din cap – așteptând doar prima oră a meciului, de exemplu, pentru peremoga, colecția de suveniruri.

Fanatska iubesc zrobila zovsіm z іnshogo tista. Inodі tsі oameni zdatnі pe nastіlki divine primordia, aparent nu este evident nu zrozheynomu în sala de bal. Este cel mai pretențios – rozbiti deghizat ca un fan al lui protostoyto tabor … abo nabit pe toate tatu tatuyuvannya legate de echipa de dragoste.

Dacă este Leicester Ubolіvnik, atunci în cel mai important salon de tatuat cu același nume, puteți copia propriile dvs. cataloage cu imagini ale Vardi și Co. Cu toate acestea, axa este Yakiy Aaron, după ce a anunțat că nu a reușit să obțină un loc de muncă pentru Tatyuvania, o școală pentru a repara succesul echipei sale. La naiba, “portretul” este un portret al lui Jamea Wardi fără nici un mijloc pe țesătura inferioară.

Kazkova Istoricul echipei de comandă Claudio Ranni a repudiat situația, ala vraj ned incorect și mobilierul, bosi de la Leicester nu sa deranjat cu sistemul de comandă bonus clauză bonus. “Foxes” respinge suma de 3.5 mile finanțată pentru salvarea înregistrării în Premier League, precum și distribuirea ei înșiși de 6 mile lungime, pentru a încheia cu siguranță sezonul pe rândul 12. Și axa aurului este jocul de fotbal al Premier League al lui Lester și du-te la Las Vegas. Vlasnik în clubul Visha Shrivaddanaprabkha, îi prezintă eroilor 1,5 milioane de euro pentru gris în cazinoul din capitala Americii г în cazul unui bonus.

Și axa antrenorului principal al lui Leicester, Claudio Ranyi, 5 Milyon fonov, pentru cei care au “fugit” până la prima coborâre în tabelele Premier League. Despre tsepovіdomlya є britishki kolegi de la The Telegraph.

Rate this post