Cum sa beneficiezi de bonusuri la pariuri ca un profesionist

bonusuri pariuri

Foarte multi pasionati de sport incearca sa-si foloseasca cunostintele din acest domeniu in scopul de a face bani. Insa nu numai informatiile si intuitia te ajuta sa iti maresti bugetul, ci si bonusurile la pariuri. Aceste oferte ale caselor de pariuri online au menirea de a atrage si de a fideliza iubitorii de evenimente sportive, insa nu oricine stie sa se foloseasca la maximum de ele. Astazi, iti vom arata ce ai de facut pentru a profita cat mai mult de bonusuri la pariuri.

Foarte multi jucatori au impresia ca, pentru a face profit din pariuri, este nevoie sa ai un procent de reusita de minim 80%. Insa lucrurile stau cu totul diferit, caci in pariuri sportive diferenta dintre incepatori si experimentati este destul de mica. Un parior profesionist reuseste sa ghiceasca rezultatele corecte in 54-55% dintre pariuri sportive, insa acest procent este suficient pentru ca el sa stranga sume serioase de bani. Acest lucru se intampla deoarece profitul adevarat se realizeaza din plasarea periodica a pariurilor. Matematic vorbind, un jucator care are un procent de reusita de 55% in 200 de ocazii are un profit mai mare decat unul care care un procent de reusita de 60%, dar care joaca de doar 50 de ori. Concluzia este urmatoarea: cu cat joci mai des, cu atat mai multi bani castigi. Aceste este secretul pariorilor profesionisti, mai ales a celor care ajung sa traiasca din pariuri sportive. Asa ca nu mai astepta, fa-ti chiar acum cel putin un cont la site-urile autorizate in Romania, solicita bonusurile la pariuri acordate la inscriere si joaca! Pentru rezultate optime, pune aproximativ 8-10 pariuri in fiecare zi si nu miza mai mult de 25% din bankroll.

Pe langa bonusurile la pariuri, un alt element important in maximizarea sanselor de castig il constituie alegerea caselor de pariuri potrivite. In functie de cotele si ofertele acestora, banii tai se pot inmulti considerabil. Daca vrei sa incepi sa pariezi profesionist trebuie sa studiezi cu atentie promotiile si cotele si sa faci alegerile potrivite. Tine minte: pentru a beneficia de bonusuri la pariuri trebuie sa indeplinesti cerintele fiecarei agentii online. Multe dintre ele se refera la un anumit rulaj al bonusurilor, la parierea pe anumite cote, introducerea unor coduri sau parierea in anumite zile sau cu anumite ocazii.

Cele mai bune oferte de bonusuri la pariuri le au casele de pariuri online deoarece competitia este mai mare in acest mediu, asa ca fa-ti cont la oricare dintre cele de pe site-ul Pariuri-pontrui.com si incepe sa faci bani adevarati!

Cum sa beneficiezi de bonusuri la pariuri ca un profesionist 5.00/5 (100.00%) 1 vote