Conditii de acordare bonus Unibet „Pariul fara risc”

bonus unibet pariu fara risc

Oferta casei de pariuri Unibet in materie de bonusuri este foarte variata si atragatoare pentru iubitorii de pariuri sportive, asa ca nu mai sta pe ganduri: intra pe site-ul Unibet prin intermediul unui banner de pe acest site, fa-ti un cont si incaseaza bonusurile Unibet care iti stau la dispozitie.

Unul dintre cele mai interesante bonusuri Unibet este „Pariul fara risc” deoarece daca optezi pentru el vei avea asigurat urmatorul pariu sportiv pe care il pui dupa acordarea bonusului Unibet la pariuri sportive. In cazul in care este castigator, atunci tu ramai cu profitul, iar oferta casei de pariuri Unibet pentru acest tip de bonus se incheie. Insa, daca pariul se considera necastigator, tu vei primi miza cu bani bonus. Acestia se vor transforma in bani cash dupa ce rulezi bonusul Unibet de suficiente ori, conform termenilor de acordare a acestei promotii.

Pentru a-l rula, trebuie sa joci o anumita suma la pariuri sportive inainte ca bonusul Unibet sa fie complet. In anumite cazuri, esti nevoit sa pariezi banii proprii, cu scopul de a obtine o recompensa. Recompensa poate fi atat bani numerar, cat si un „Pariu fara risc”. In alte situatii, ti se acorda bonusul Unibet imediat dupa ce te inscrii, insa pentru a-l converti in bani cash trebuie sa joci o anumita suma la pariuri sportive, suma ce se va regasi in cerintele individuale ale acestei oferte. De exemplu, daca te inscrii pentru acordarea unui bonus de 200 de lire sterline, care are o cerinta de pariere 25x, va trebui sa pariezi 200×25, adica 5000 de lire sterline. In momentul in care faci acest lucru, toti banii din bonusul Unibet vor deveni exact ca banii pe care i-ai depus in cont.

Exista posibilitatea ca dupa ce ai ales acest bonus Unibet si ai pierdut pariul sa nu primesti inapoi miza in bani. Acest lucru se intampla deoarece oferta este valabila o singura data, pentru primul pariu sportiv, plasat dupa primirea bonusului Unibet. „Pariul fara risc” al casei de pariuri Unibet nu este rezervat automat pentru primul pariu pierzator.

Bonusul Unibet la inregistrare pe site-ul acestei case de pariuri sportive este si el foarte atragator. La prima depunere, te poti alege cu 150 de ron, pe care ii poti utiliza doar la pariuri sportive, nu si la Cazino sau Poker. In afara de aceste bonusuri Unibet, jucatorii sunt informati saptamanal despre alte promotii, evenimente si oferte speciale, pe adresa de e-mail. Asa ca daca esti un vanator de bonusuri la pariuri sportive, casa de pariuri Unibet nu te va dezamagi.

 

 

Conditii de acordare bonus Unibet „Pariul fara risc” 5.00/5 (100.00%) 2 votes