Chesterfield semnează Sportingbet cu trei luni înainte de rejudecarea violului

Fostul Țara Galilor și atacantul Sheffield United, Ched Evans, a semnat pentru a juca pentru Chesterfield, cu trei luni înainte de a se confrunta cu un nou proces de viol.

Evans a spus că este “foarte încântat și privilegiat să-mi reia cariera” la Liga 1, care l-au semnat pe un contract de un an de la 1 iulie. În 2012, 27 de ani a fost condamnat pentru violul din 2011 al unei femei de 19 ani și condamnat la cinci ani de închisoare. El a servit jumătate din mandat înainte de a fi eliberat în octombrie 2014. Evans a insistat întotdeauna că este Sportingbet aposta nevinovat și a reușit să-i convingă sentința la curtea de apel la începutul acestui an. Instanța a dispus rejudecarea cauzei, care urmează să înceapă la 4 octombrie.Evans a pledat nevinovat la curtea de coroană de la Cardiff la începutul acestei luni. Actualul manager al lui Chesterfield, Danny Wilson, a fost anterior manager la Sheffield United, unde Evans era o stea de 20.000 de lire sterline înainte de condamnare.Clubul la eliberat de contractul său la sfârșitul sezonului 2011-12. Rapoartele sugerează că salariul său la Chesterfield va fi mai mic de 2.000 de lire sterline pe săptămână, pentru care, a spus jucătorul într-o declarație lansată de club, “sper sa fac o contributie valoroasa atat pe teren cat si pe teren pentru clubul de fotbal, fanii si comunitatea”. Presedintele lui Chesterfield, Dave Allen, a declarat ca clubul a fost “incantat de au asigurat serviciile unui fotbalist remarcabil, care este acum dornic să se întoarcă la muncă și să înscrie goluri “. Allen a spus că atât Wilson, cât și Chris Morgan – primul antrenor de echipă, care a venit și din Sheffield United – “vorbește foarte Sportingbet online mult despre el [Evans] din timpul petrecut împreună la Bramall Lane”. “Clubul de fotbal Chesterfield a dat multă gîndire acestei semnări și, în urma deciziei instanței, nu suntem se îndoiesc că Ched Evans ar trebui să fie salutat înapoi în profesia sa de fotbalist profesionist “, a adăugat Allen. Evans, care ca 13 titluri internaționale pentru Țara Galilor, speră să-și reia cariera profesională după eliberarea din închisoare, dar, în ciuda faptului că a fost legat de un număr de cluburi, el nu a reușit să obțină un contract în timp ce condamnarea lui a stat. Jessica Ennis-Hill a spus că dorește ca numele ei să fie eliminat dintr-un stand de la Sheffield United, dacă Evans a fost reîncărcat. Convingerea jucătorului a fost anulată după ce au apărut noi dovezi, detalii despre care nu pot fi raportate motive legale.După audierea probelor, trei judecători ai curților de apel au ajuns la concluzia că “trebuie să permitem recursul și că este în interesul justiției să ordonăm o nouă rejudecare.”

Declarația lui Chesterfield arată clar că nu există nici un impediment la Evans reluarea carierei sale după ce a anulat condamnarea sa. “Nu vor mai exista alte Sportingbet live comentarii sau declarații referitoare la această chestiune și Chesterfield Football Club cere respectuos că mass-media permite Ched și colegii lui să se concentreze pe un program foarte ocupat de pre-sezon “, a spus clubul într-o declarație.

Rate this post