Bob Paisley ebben az életedben lenyűgöző pillantást vetett egy időkre

Az igazság rendesebbnek tűnik. Úgy tűnik, hogy a Pete Day nevű fickó a Paisley tribute VHS-en (tizenévesek, kérdezze szüleit) teljes felvételét, és feltöltötte a YouTube-ra (szülők, kérdezze meg a tinédzsertől) bárki számára, aki szeretné nézni. Valójában talán a leghihetetlenebb dolog a Day egzotikus találataiban az, hogy a poros szekrényben elhelyezkedő rejtett videó kincs finom hagyományaiban, a nagyszerű televíziója alatt, az a pillanat, amikor Andrews meglepte Paisley-t az ikonikus Nagy Vörös Könyvvel, nem hirtelen felvett egy felvételt egy fogadások az interneten másik előadás: Minder vagy Ned Atomic Dustbin epizódja egy hirtelen részeg Oliver Reed hangzásában, amikor elhomályosult a Wild Thing-en a Channel 4-ben, de sajnálatos módon megszűnt a „yoof” hétvége.Facebook Twitter Pinterest Bob Paisley 1977-ben ez az életed

Bizonyos korú olvasók ismeretlenek lehetnek az Ez az életed fogalmával, a TV-s ütemterv egyszeri vágásával. a képernyőn, amikor a logikai tudós John Logie Baird 1926-ban bekapcsolta az első televíziót, és többé-kevésbé hetente futott az alkalmi vándorlással, egészen addig, amíg ellentmondásos következtetése 13 évvel ezelőtt történt.Üdvözöljük a válogatott világítással, beleértve a színpadon, a képernyőn és a sportágban végzett munkájukat is. Minden epizód jól ismert „áldozatot” mutatott, akit meglepett a mikrofon-kezelő gazdagép, mielőtt a televíziós stúdiókba vájták, ahol egy életen át vették őket, különféle különleges vendégekkel, köztük a figyelemfelkeltőkkel, a családtagokkal és a válogatott gyermekkori ismerősökkel, akiknek a unibet online sport fogadás személyazonossága miatt a műsor egyes témái gyakran láthatóan küzdöttek, hogy emlékezzenek.

Paisley nem volt Ez azt jelenti, hogy az első vagy az utolsó futballszemélyiség jelenik meg ebben az életedben, és előtte a Tottenham és az észak-írországi Danny Blanchflower legendája megtagadta a résztvételt, annyira, hogy valóban elmeneküljenek Andrews csapdájával. „Ahogy kiegyenesítettem és megfordultam, hogy bemutassam neki a könyvet, nem volt Danny” – emlékeztette az ír előadót az önéletrajzában. – A stúdió ajtaja felé tartott, mint egy csapdából származó agár.Angus [Mackay, akkor a BBC sportszerkesztője] előrelépett, hogy megpróbálja megakadályozni, megragadta a kabátját, és Danny kirohant belőle, átment az ajtón a pólókon, és meghallgattam, hogy a kő lépcsőn lefelé kiabál: ‘Engedj ki!Engedjék meg! ”.” Boksz rándulások, junior Joe Cole, valamint Bob Paisley – ez az életed További részletek

Paisley-vel nem volt ilyen probléma, bár talán tudatában volt a szerencsétlen tapasztalatának sajátosságainak. Blanchflower, Andrews egy mozgó buszon érkezett, ahonnan nem volt menekülés: a Liverpool csapata edzője a Loftus útról jött, miután a QPR kezében 2-0 vereség volt. „Hogyan tartották meg Bob Paisley titkát a bizarr fikciónak?” – írta Michael Charters újságíró a Liverpool Echo-ban. „Nem csak a családja vett részt a program előkészítésében, de több tucat embert kellett mondani az Anfield személyzetén, beleértve a játékosokat is.”

Közülük Emlyn Hughes, Tommy Smith és Billy Liddell, aki Paisley felesége, Jessie, Hughie öccse, edzői és jövőbeli Liverpool vezetői, Joe Fagan és Ronnie Moran, barátja, a hongkongi versenyző, Frank Carr, és néhány Paisley munkatársának a napjaitól Durham-i kőműves.Kevin Keegan Hamburgba költözött, de az előző szezonban kétszer is segítette a Liverpoolt és az Európai Kupát. nem tudom, Németországban valami ilyesmit jelent, eh, ta-ra wack ”.Paisley elődje, Bill Shankly is jelen volt, valamint különböző elvtársak, akikkel a második világháború idején másfajta dugoutokat foglaltak el a Közel-Keleten.

Hónapok a tervezésben, később kiderült, hogy Paisley megjelenése a The Is Your Life-nál már szinte leereszkedett a gyermekkorában, amikor az európai kupa és a bajnoki trófeát a Hathon-le-Hole-i otthoni falujába vitte Durhamban, hogy megmutassa a gyermekkori kölyköket, és amikor a legközelebbi sikertelen volt felfelé fordul. Később kiderült, hogy a show rendezői meglátogatták a látogatás szélét, és elrendelték, hogy a televíziós tiszteletére megjelentek, hogy távol maradjanak.A Liverpool rajongói néha gúnyolódnak a történelmük iránti megszállottságukért, de az egyik amatőr archivátor felfedezett egy lenyűgöző fejezetet, miután megbotlott a késő menedzser hosszú, elvesztett megjelenésének egy példányán, ami a brit televízió legnépszerűbb showja volt.

Rate this post