Ben Youngs se arată spectaculos ca Anglia sfârșitul de 10 ani jinx împotriva Springboks

Eddie Jones a vorbit în acest joc despre transferarea abordării lui Muhammad Ali de la inelul de box la câmpul de rugby, tragând mari și impunându-se dinspre o parte în alta până când au ajuns la colaps. A fost mai multă alunecare decât să plutească sâmbătă, cu suprafața afectată de ploaie, care a căzut toată ziua, dar strategia antrenorului Angliei a lucrat deja de intervalul împotriva adversarilor care erau șocant obișnuiți. Eddie Jones spune că Anglia trebuie să fie mai bună după Victoria în Africa de Sud Citește mai mult Victoria a încheiat o cursa de 10 ani fără victorie împotriva celor de la Springbok, care, acum nouă ani, câștigători ai Cupei Mondiale, se află acum în cădere liberă și în pericol de a se retrage din topul patru clasamentul mondial.Chiar si in zonele in care se asteptau sa fie puternice, cum ar fi sub bilele mari, vizitatorii erau falibili si aveau noroc Angliei, a carui disciplina le retina in perioada de deschidere, nu au fost niciodata in top gear. > Africa de Sud a fost o amenințare în piesele fixe și în apărare în jurul valorii de rucsaci, Elliot Daly o dată alerga în Willem Alberts și a ajuns la o oprire judginging, dar ei rareori apărare Anglia în îndoială. O linie de atacul timpuriu a fost dusă mult timp în centrul Damian de Allende, care a acuzat pe George Ford în timp ce pachetul de acasă se pregătea pentru un maul de conducere, dar în caz contrar, Springboks a jucat pentru teritorii și sancțiuni. primul meci din iunie, a început prea repede și au fost trei penalități și șase puncte în primele 6 minute.Pat Lambie a urmat pedeapsa de 45 de metri cu un gol din fața posturilor, dar Africa de Sud nu a reușit să încetinească ritmul jocului. Pe măsură ce a devenit mai slăbită și mai deschisă, Anglia a înflorit și a expus limitările vizitatorilor. Pe măsură ce Jones se grimase în scaunul de pe stand după deschiderea lentă a Angliei, ei au preluat conducerea de la o linie pe care o câștigau prin prima lor pedeapsă. Courtney Lawes a susținut aruncarea și Africa de Sud a fost prinsă de Billy Vunipola care a apărut la primul jucător și chiar mai mult de Marland Yarde care a venit din aripa sa în mijlocul terenului.Daly a acționat ca o momeală, creând o suprapunere pe stânga exploatată de Jonny May după trecerea lui Mike Brown.Eddie Jones folosește inspirația lui Ali pentru a scoate afacerea din Africa de Sud | Andy Bull Citește mai mult

Africa de Sud și-a redobândit avantajul prin a doua lovitură de la Lambie, dar au încetinit încet. Tom Wood, care a jucat pentru prima dată în clasamentul Angliei, nu a pierdut nici un moment în încercarea de a-și arăta antrenorul că a fost mai degrabă medie decât la jumătate, iar Ben Youngs a pornit apărătorii amenințând că a rupt și a creat spațiu.

Youngs și-a încoronat performanța cu o fugă la începutul celei de-a doua jumătăți, care a însumat diferența dintre părți.Luând mingea după o bătălie a lui Billy Vunipola, el a văzut o decalaj între Adriaan Strauss, care păzea rucsacul, și Pieter-Steph du Toit, cel de-al doilea rând de presă, care a dat dovadă de datorie ca un flanker și a trecut printr- bine cu partenerul său de jumătate din spate Ford.

A pus Anglia 27-9 în sus și totul, dar a decis rezultatul.Africa de Sud și-a pierdut a doua rundă Eben Etzebeth după 30 de minute când a înfruntat capul cu Billy Vunipola și nu a reusit să se întoarcă de la evaluarea prejudiciului la cap și fără el marginea fizică a lui Springboks a devenit greoaie. Owen Farrell și-a revenit după 33 de minute, după trei puncte obținute după ce Mako Vunipola a obținut o scrumentă de scrum față de colegul său de echipă, Vincent Koch, iar două minute mai târziu centrul a fost aliniat celei de-a doua conversii după o serie de erori de formă a patra din Africa de Sud . În primul rând, JP Pietersen a renunțat la kickbox-ul lui Youngs pe propria linie de 10 metri și după ce Lawes a asigurat mingea și a lansat un contraatac, Daly a lovit 22 de vizitatori.Atacama Ruan Combrinck a făcut o șansă de a-și păstra posesia, înainte de a trece printr-o lovitură de la el către Willie le Roux, care nu a reușit să-și dea seama. Brown a lovit-o si cand a ratat mingea cu mainile in timp ce incerca sa se scufunde pe langa linia, Lawes era pe mana sa se atinga. O pedeapsa de Dally de la doar jumatate din Africa de Sud a dat Angliei o conducere sănătoasă de 20-9 la interval.Încercarea lui Ford a sugerat o înclinare la victoria record a partidului său de peste 50 de puncte, cu turiștii având o bancă în mare parte lipsită de experiență, dar după ce Farrell și-a lovit cea de-a doua pedeapsă, traficul a devenit în ambele sensuri pentru un moment. 21 Africa de Sud: evaluările jucătorilor de la Twickenham Citește mai mult

Înlocuitorul de jumătate, Johan Goosen, care a fost pe teren timp de cinci minute, a marcat în colțul din dreapta după un contraatac rapid. Arbitrul, Jérôme Garcès, a avut nevoie de mai multe priviri pe ecranul mare, înainte de a se pronunța că Francois Venter trecuse din spatele mâinii lui către Warren Whiteley în acumulare nu fusese înaintat.

Youngs încă mai avea un truc în mana lui. De fiecare dată când primea mingea, se uită să vadă unde a fost nefericitul Du Toit, conștient de cercul mare de cotitură al prova.Scrum-jumătate l-au văzut nici păzind, nici marcând primul receptor și a alunecat printr-un gol care nu ar fi trebuit acolo pentru a înființa Farrell, a cărui transformare a dat centru un total de 19 puncte. Le Roux a terminat scorul cu o încercare de 80 de secunde din timp, dar Anglia a scăzut până atunci, golind banca lor și acordând primele capace lui Kyle Sinckler, Nathan Hughes și Ben Te’o. O victorie restante asupra Africii de Sud a fost bună în părți, dar până când Australia va juca aici luna viitoare, campionii celor șase națiuni ar trebui să fie la fel de mult ca și fluturele.

Rate this post