Arda Turan dorește să rămână la Barcelona, ​​în ciuda faptului că Premier League are un interes

Arda Turan vrea să rămână la Barcelona și să lupte pentru locul său, mai degrabă decât să se mute în altă ligă, potrivit agentului jucătorului. Mijlocașul turc sa luptat să facă un impact la Barça în sezonul trecut după ce sa alăturat echipei Atletico Madrid.El a fost în imposibilitatea de a juca pentru prima jumătate a sezonului din cauza embargoului de transfer al Barcelonei și, în cele din urmă, eligibil, a jucat doar 810 de minute în liga, marcând două goluri și oferind patru pase.Middlesbrough semnează fostul portar al Barcelonei Victor Valdés Citește mai mult

Bărbatul de 29 de ani este dornic să rămână la campionii spanioli, în ciuda faptului că Arsenal și Chelsea își monitorizează situația, alături de Juventus și Borussia Dortmund.

Arda] este normal, dar zvonurile spunând că părăsesc Barcelona sunt false, este fericit la club “, a spus agentul, Ahmet Bulut, Guardian. Turan a petrecut patru ani la Atlético Madrid și a câștigat primul titlu al clubului pentru mai mult de un deceniu sub conducerea lui Diego Simeone, precum și Cupa Spaniei, Europa League și Super Cupa Europeană. Turan a marcat 22 goluri și a oferit 32 de pase în 177 de meciuri înainte a câștigat o mutare de 34 de milioane de euro în Barcelona, ​​în vara anului trecut.El a semnat o înțelegere de cinci ani. Președintele Barcelonei, Josep Maria Bartomeu, a declarat recent: “Personalul de coaching se bazează pe Arda Turan și îi mulțumim atât lui, cât și lui Aleix [Vidal] pentru răbdarea pe care au arătat-o du-te la șase luni fără a putea să joci. “Barcelona a semnat cu Parisul Saint-Germain, cu o sumă de 16,5 milioane de euro, Lucas Digne. În vârstă de 22 de ani, care a jucat de 33 de ori pentru sezonul trecut de romi în timpul unei vremuri de împrumut, se alătură unui acord de cinci ani și este al doilea apărător al Franței care se alătură Barcelonei în această vară, după sosirea lui Samuel Umtiti din Lyon. Digne, care a câștigat 13 capace, a făcut parte din echipa Franței la Euro 2016, dar nu a jucat în timp ce gazdele au ajuns în finală.

Rate this post